Personvernerklæring 

27. desember 2020 

Introduksjon

Speedup AS (org. nr. 920 887 198) ved styrets leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med vår virksomhet. 

Speedup ber potensielle og eksisterende kunder å lese denne personvernerklæringen nøye for å vite hvordan vi innhenter, bruker, deler og lagrer personlige data. 

 

1. Hvilke personopplysninger innhenter Speedup, og hvorfor?

Ved kjøp av våre produkter, ber vi om personopplysninger som fullt navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og informasjon om betalingskort. Formålet med innhenting av disse opplysningene er:

  • At kunder kan logge inn på sin personlige Speedup-konto, og at denne kontoen kan beskyttes 
  • At kunder kan motta personlig kundestøtte
  • At kunder kan motta viktig informasjon om Speedup-produkter, sikkerhetsinformasjon og informasjon om endringer i denne personvernerklæringen
  • At kunder får mest mulig ut av sine kjøp hos Speedup og kan samhandle med andre Speedup-brukere 
  • At Speedup kan sende faktura pr brev eller email  
  • At kunder kan benytte betalingstilbudet fra våre underleverandører Stripe og Vipps. Informasjon om betalingskort blir ikke lagret av Speedup

Bruk av personopplysningene til annet formål krever uttrykkelig samtykke fra kunden. 

1.1 Ved påmelding på email-listen, ber vi om navn (fullt navn, fornavn eller kallenavn) og e-postadresse med formål om å sende relevant informasjon og nyheter til potensielle og eksisterende kunder. Ved samtykke kan Speedup sende kunder markedsføringsinformasjon. Kunder kan trekke tilbake samtykket ved å å trykke «avmelding» i bunnen av motsatte eposter, eller sende mail til [email protected]

1.2 Speedup innhenter personopplysninger via kontaktskjemaet på nettsiden, epost og meldinger via våre sosiale medier. 

1.3 Speedup benytter plattformen Kajabi LLC for nettsider, nettkurs og epostlister. Personopplysningene lagres i Kajabi. Les mer om deres personvernregler her: https://kajabi.com/policies/.

1.4 Behandlingen av personopplysninger vil være i samsvar med kravene som følger av LOV-2018-12-20-116 (Personopplysningsloven) og gjeldende forskrifter.

1.5 Speedup sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

1.6 Ved inaktivitet vil opplysninger i forbindelse med kjøp av Speedup-produkter lagres i vårt kunderegister i maksimum 2,5 år.

1.7 Speedup ber om at personer under 16 år ikke oppgir personopplysninger. Dersom Speedup blir oppmerksom på at det har blitt innhentet personopplysninger fra personer under 16 år, blir disse slettet så snart som mulig.

 

2. Selger Speedup personopplysninger videre?

Nei! Speedup selger ikke personlige data videre til noen. 

 

3. Hvordan kan kunder be om å se, oppdatere, slette eller overføre sine personlige data?

Kunder av Speedup kan alltid kontakte Speedup per
Mail: [email protected], eller
Post: Speedup AS, Laboratorievein 45, 1482 Nittedal 
Vi vil behandle din forespørsel omgående.

Se også Datatilsynets nettside www.datatilsyntet.no om retten til å klage vedrørende behandling av dine personopplysninger.